meditáció hungary logó

Hogyan váltam mentálisan erőssé?

leveles elválasztó
mentálisan erős

Írta: Claire Lee

Ahhoz, hogy mentálisan erős emberré válj, tiszta és nagy szívvel kell rendelkezned, amely nem zavarja a belső békédet.  ?????????

 Gyerekkorom óta mentálisan törékeny voltam a számtalan elmém és gondolatom miatt, amellyel nem akartam szembenézni.  E gondolatok egyike akkor merült fel bennem, amikor úgy éreztem, hogy anyám jobban szereti a nővéremet mint engem.  Egy másik, amikor úgy éreztem, hogy a barátaim nem vesznek figyelembe.  És amikor úgy tűnt, hogy a tanárok sem figyelnek rám.  Olyan negatív érzelmeket éreztem, mint düh, csalódás, szomorúság, stb. A félelmem, hogy ilyen helyzetbe kerülök, egyre jobban felerősödött, és később gyáva lettem, aki semmivel sem tudott bátran szembenézni.  ??

 A hegek a szívemben a gyermekkorom óta az idő múlásával apránként halmozódtak fel, és nem gyógyultak meg.  Később odáig jutottam, hogy már nem tudtam kezelni őket.  Szociális fóbiában és rögeszmés-kényszeres betegségben szenvedtem.
 

 Csatlakoztam egy meditációs központhoz, homályos reménnyel, hogy lesz egy jó módszer a mentális egészségem gondozására.  Miután elkezdtem meditálni, felismertem az első eseményt, amelyben a félelmem elkezdődött.

 Amikor kétéves voltam, egyedül játszottam a szobában és leütöttem az elektromos vízforralót, forrásban levő vízzel. Csak a szüleimtől hallottam erről az eseményről, de nem volt emlékem róla.  Tehát azt hittem, hogy ez nem nagy ügy, és csak a jobb karomon és lábamon lévő hegek bizonyították ezt az eseményt számomra.  Ez a tapasztalat azonban traumaként működött, és elindította az áldozat tudatomat.  Még olyan apró dolgok is, amelyek a hétköznapi emberek számára jelentéktelennek minősülnének, óriási hatást gyakoroltak lelki közérzetemre.

 Anyámmal megosztottam a felnőtté válásom történetét. De az ő emléke szerint engem mindenki szeretett. Semmiben nem szenvedtem hiányt.  Jó és őszinte gyermek voltam.  Azt tapasztaltam azonban, hogy emlékezetem ellentétes anyáméval.  Emlékezetem szerint szüleim és rokonaim jobban szerették a nővéremet.  Úgy éreztem, hogy senki sem törődik velem, és senki sem ért meg.

 Döbbenten hallgattam mindenki történetét és azt, hogy mennyire különböznek egymástól. Anyával majdnem 30 évig ugyanabban a házban éltünk, de mindketten egy másik elme világban éltünk.????

Fordulópont

 Folyamatos meditációval rájöttem, hogy a bennem lévő tízezer elme hamis és nem léteznek.  Rájöttem, hogy nem vagyok egyedül, hogy mindenkinek különféle gondolkodása van, és mindenkinek más az elméje, mert másképp élte meg a világot.

 ???Kiszabadulhattam ezen képek alól, amelyek visszatartották az elmémet anélkül, hogy többé elnyomtam volna őket. Rájöttem, hogy a világon nincs mitől tartani, és nem ítélkeztem többé jó vagy rossz dolgok felett.  Ahogy az elmém megváltozott, úgy mindent elfogadtam, megértettem és elfogadtam mások gondolatait és nézeteit.  Képessé váltam koncentrálni és dolgozni felesleges gondolatok nélkül.  Az új módon való élet mozgatórugója a bennem lévő végtelen univerzumi elméből származott.???

 A tiszta elmével rendelkező ember olyan ember, aki mindenre képes.  Az elméd erőssé válik, mert nem olyan képek irányítanak, amelyeket magadról és a világról gondolsz.  Ez akkor fordulhat elő, amikor az emberek a végtelen univerzum elméjévé válnak.  Ez megszabadítja az embert szűk elméjétől.  Ezután minden elérhetővé válik.??


 Szeretnék megosztani veletek egy rövid videót abban a reményben, hogy valódi megoldást találok a számotokra.  Kérem, vedd figyelembe, hogy a válaszaidat nem lehet kívülről beszerezni, hanem azok benned vannak.

 ?? https://www.youtube.com/watch?v=WUKyOHxUmOw

Jelentkezz egyéni próbameditációra itt.

Hasonló cikkek

kisebbrendűség

Elég jó vagyok?

Rendben van-e… Rendben van-e, hogy mindig úgy érzem, mintha valahol lennem kéne, és valamit tennem kéne? Ezáltal arra ösztökélem magam, hogy jobban, gyorsabban, tökéletesebben és

Tovább olvasom »

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Próbameditáció