A módszer

A világ megváltozott, fejlődött...

leveles elválasztó

Az idők során a tudomány folyamatosan fejlődött, mára teljesen megváltozott, egyesen helyeken már mesterséges inteligencia dolgozik helyettünk. Ugyanúgy, ahogy a tudomány megváltozott, az emberi tudatosság is megváltozott. Mára elértük azt, hogy meg lehet érteni az emberi elmét és meg lehet találni az emberben lévő igazi, eredeti elmét is.

Eddig az okozta az embereknek a legnagyobb akadályt a nehézségeiken való felülkerekedésben, hogy magát az elmét, amely nehézségeik okozója volt, senki sem tudta pontosan meghatározni.

Minden dolog a világra jön és úgy létezik, ahogy van. Az emberek ugyanígy a világra jönnek, de elméjük nincs harmóniában az igazi világgal. Az emberek saját elmevilágot alkotnak és abban élnek. A saját elmeviláguk átfedésben van az igazi világgal, ezért tévesen azt gondolják, hogy az igazi világban élnek, de valójában csak a saját gondolatvilágukban vannak.

Ha ezt a saját gondolatvilágot kitisztítják, akkor az igazi, eredeti elmét megtalálhatják magukban. Ekkor lehet az igazi elmével boldogan, az igazi világgal harmóniában élni.

Az emberi elmevilág egy képvilág, nem igazi, illúziós, hamis. Miért?

leveles elválasztó

Az emberi test ugyanúgy működik, mint egy automata fényképezőgép. Születéstől kezdve az öt érzékszervvel (szemmel, orral, szájjal, füllel és egész testtel) lefényképezi az élt életét, a körülötte lévő világot és ezeket a másolatokat az elmében tárolja el.

Visszanézve a leélt életünket látható, hogy képként, emlékgondolatként minden el van tárolódva bennünk. Mivel elménk kötődik érzelmekkel és gondolatokkal a negatív képekhez, ezért ezekből a képekből származik:

Ezekkel éltük idáig. Azonban a világ megváltozott, fejlődött. Most már van módszer, amellyel a negatív elmét, annak felépítését és működését is érteni lehet és ha ezt megértettük, akkor ezzel a módszerrel ki is tudjuk tisztítani.

HOGYAN?

leveles elválasztó

A tisztítás meditációs módszere hét szintből áll. Ezt végezve az elmét lépésről lépésre haladva kitisztítjuk. Kivonjuk a képeket, az illúziós gondolatvilágot. Kérdésként felmerülhet, hogy „ezzel elveszíthetjük jó élményeinket és emlékeinket is?”. A képek nem törlődnek ki a memóriából, csak tudatossággá alakulnak. Felszabadulunk a kötődés alól.

Első szint elvégzése után az igazi elmét már fel lehet ismerni magunkban. Ahogy a meditáló halad szintről szintre, úgy jönnek a felismerések, természetesen és belülről, olyan mértékben, amennyire nő a tudatosság. A negatív elme és a több tízezer gondolat is el fog tűnni a hetedik szintig. Ezután az elődeinktől, szüleinktől örökölt szokásokat tisztítjuk, tüntetjük el.

Ahogy haladunk szintről szintre, úgy emelkedik a tudatosságunk és felismerjük, hogy az igazi elme bennünk van és felismerjük, hogy minden válasz bennünk van. Ez a bölcsesség.

meditáció folyamata módszer
a módszer meditáció eredménye

Honnan ered a módszer?

leveles elválasztó

Ez a módszer Ázsiából, Dél-Koreából származik. Egy mindenki által könnyen követhető meditációs módszer, amelyet korosztálytól és meditációs tapasztalattól függetlenül, bárki követni tud. Ez a módszer nem vallás, nem ideológia és nem filozófia. Ez csak egy tiszta módszer, amellyel kitisztítjuk az elmét. 

1996-ban indult, miután egy Woo Myung nevű férfi elérte a teljes megvilágosodást. Ettől kezdve az elmúlt két évtizedben fejlesztette és tökéletesítette a módszert, hogy mások elméje is teljessé válhasson.

Az évek alatt a módszer fejlődött és 2012-től számítva mostanáig már több ezer ember végezte el ezt a módszert és ez a szám folyamatosan növekszik.

Maga a folyamat az emberek segítőkészsége által terjed a világban. Saját pozitív változásuk miatt, teljes szívükből, önkéntesként dolgoznak azon, hogy megosszák ezt a legfontosabb üzenetet a világgal: Itt van a módszer, ami igazi változást hoz!