meditáció hungary logó

Hogyan értem el boldogságot?

leveles elválasztó
boldogság meditáció

Boldogság

Én az a személy voltam, aki egész életében az igazi boldogságra vágyakozott. Mindig is rendíthetetlenül békés elmét szerettem volna. Mégsem sikerült nyugodt elmével élni a különböző körülmények, a múltból hozott aggodalmak és megbánások és a jövővel kapcsolatos bizonytalanságok miatt.

Pedig nagyon sok önsegítő könyvet olvastam és sok neves, inspiráló előadó tartotta előadáson vettem részt. De ezek a javaslatok és útmutatások nem tudtak lényegi változást előidézni bennem, mert saját szokásaim és rögzült gondolkodásmódom miatt nehéz volt egyáltalán követni. Így ment ez addig, míg nem megtaláltam ezt a meditációt. Végre valami, ami ténylegesen segített. A meditáció segített nekem, hogy megváltoztassam a viselkedésem és megváltoztassam az életem. 

A meditáció segített…

1. visszanézni az egész életemet, és látni tudtam azt is, hogy miért nem voltam boldog. Lehetett látni mind azt a felhalmozott elmét, amik boldogtalanná tettek.
2. A meditációs módszerrel egyenként kivontam az elmémből mindazt, amit felhalmoztam az életem során. (Ez nem jelenti azt, hogy elvesztettem a memóriámat, de az érzelmi kötődéseim eltűntek.)

Például, régebben tartottam az idősebb emberektől. Kényelmetlenül éreztem magam, amikor idősebbekkel voltam. Sehogy sem tudtam ezen felülkerekedni. De miután egyre mélyebben vissza tudtam nézni a leélt életemet a meditációs módszerrel, találtam egy élénk emléket nagyapámról, egészen kiskoromból. Egyszer volt egy helyzet, amikor egy pillanatban nagyot hibáztam, s ez okozhatott volna a testvéremnek egy nagyon komoly sérülést. Abban a pillanatban a nagyapám nagyon dühösen rám kiabált, majd nagyon megszidott. Ez olyan traumatikus volt számomra, hogy nem is emlékeztem erre, így nem is láthattam volna, ha nem kezdem el visszanézni azt, hogy mi van az elmémben. Mélyre el volt ásva.

Nem csak láttam, de el is dobtam ezt a traumát és az összes többi negatív élményemet az idősekkel kapcsolatban, amik később ebből az elméből következtek automatikusan. És meglepő módon, miután szorgalmasan kitisztítottam az elmém, minden önkéntelen félelmem elmúlt az idősek közelében. És nem csak ez, amennyire kivontam elméimnek a gyökereit, annyival változtam és lettem egyre boldogabb. Könnyebb lettem és bölcsebb. És végül, megvilágosodtam igazi énemről!

Összefoglalás

Összefoglalva, felismertem, hogy miért nem voltam boldog; felhalmoztam elmémben mind a negatív tapasztalatok negatív elméjét.

Az önreflexión és a kivonáson keresztül, a meditációs módszer segítségével megértettem, miért nem voltam boldog és megszabadulhattam magától az októl. Felszabadulhattam az elmémtől, és így most a nyugodt, igazi elme létezhet bennem.

Remélem, ti is ráleltek a boldogság elméjére. Csak ki kell vonni elméteket, ezért ez mindenkinél működik.

Írta: Ellen Park

Csatoltam egy rövid videót, hogy többet megtudhassatok az igazi boldogságról. Köszönöm, hogy elolvastátok az írásomat. Sok sikert!

Jelentkezz vezetett próbameditációra.

Hasonló cikkek

kisebbrendűség

Elég jó vagyok?

Rendben van-e… Rendben van-e, hogy mindig úgy érzem, mintha valahol lennem kéne, és valamit tennem kéne? Ezáltal arra ösztökélem magam, hogy jobban, gyorsabban, tökéletesebben és

Tovább olvasom »

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Próbameditáció