meditáció hungary logó

Hogyan javult az életem!

leveles elválasztó
javuló élet

Írta: Mia

Mi az élet értelme?

Először 12 éves koromban tettem fel magamnak ezt a kérdés. Egyszer, amikor hazaértem az iskolából és csak kedvtelenül bámultam kifelé az ablakon, hirtelen ez a kérdés fogalmazódott meg bennem. ?Mi az élet célja, ha egy napon véget ér?? S akkor azt éreztem, nincs is értelme az egésznek. ?Mi van, ha végül csak mint egy buborék, én is eltűnök, akkor mi az értelme és célja ennek az egésznek, a sok tanulásnak és kemény munkának?? Miután ezzel a kérdéssel szembesültem, nagyon egykedvű lettem. És ez egészen addig nem változott, míg meditálni nem kezdtem valamikor a húszas éveim közepén. 

Cél és lelkesedés nélkül élni az életemet egy mindennapi kínlódás volt. Tudod mi volt a legijesztőbb? A reggelek. Hogy fel kell keljek és a reménytelenség érzésével kell egy új nap elé néznem. 

És mégis! Tá-dá! Itt vagyok. A meditációnak köszönhetően teljesen megváltozott a gondolkodásmódom. Értékelni kezdtem minden egyes napot, növekvő tisztelettel és csodálattal. Mondhatni teljesen újjászülettem, új ember lettem. Tényleg ez történt. Úgy éreztem, hogy valami varázslatos dolog történik velem. Hadd meséljek még erről a változásról. 

Fordulópont

Azért választottam ezt a meditációt, mert ezzel mindent el tudtam dobni, ami szükségtelen volt az elmémben. Akkoriban kétségbeesetten ki akartam üríteni az elmémet; eltüntetni a negatív életszemléletemet, az üresség érzését, kilátástalanságot, egykedvűséget, stb. Munka után egyenesen a meditációs központba  mentem minden nap és olyan szorgalmasan meditáltam ahogy csak tudtam. Ez volt az első dolog amit valaha is szenvedéllyel csináltam. Egy hónap után jelentős változásokat vettem észre magamon és ez volt a fordulópontja az életemnek.

-Ahogyan megszabadultam a negatív látásmódomtól, mindenért hálás kezdtem lenni. Hálás annak, hogy emberek vannak körülöttem, akikkel beszélgethetek és hálás a világnak is, amiben élhetek. A legnagyobb csoda, hogy magának a létezésemnek is igazából hálás vagyok.

-Ahogyan megszabadultam a kiüresedettség érzésétől, a hozzáállásom teljesen megváltozott. ?Meg tudom csinálni!?

-Ahogyan eltűnt a kilátástalanság, rájöttem, hogy az élet önmaga a remény.

-Ahogyan megszabadultam az egykedvűségtől, a világ tele lett izgalommal.

Én, aki félt reggelente felébredni, olyan emberré vált, aki szeret felkelni. Teljesen megváltozott az életem. Tulajdonképpen a meditáció által új életet kaptam. Én, akinek nem volt semmi életkedve, elkezdtem élni.Szeretnéd jobbá tenni az életed? Ha igen akkor a megoldás az, hogy megszabadulsz azoktól a mentális tényezőktől, amelyek gátolják ezt a javulást.  Ezek a mentális tényezők mindenkinél mások. Tudod, hogy mik a tieid? Most rajtad a sor, hogy elérd életed fordulópontját. További segítség lehet az alábbi rövid videó. Szívből szorítok neked!

Mia

Hasonló cikkek

kisebbrendűség

Elég jó vagyok?

Rendben van-e… Rendben van-e, hogy mindig úgy érzem, mintha valahol lennem kéne, és valamit tennem kéne? Ezáltal arra ösztökélem magam, hogy jobban, gyorsabban, tökéletesebben és

Tovább olvasom »

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Próbameditáció