A meditációról

Ez a meditáció...


Jelenleg több, mint 320 meditációs központ található világszerte. Több, mint 300.000 ember gyakorolja az elme és test megtisztítását a kivonás egyszerű módszerével, hogy Igazsággá váljon.

A történelem során az a tény volt az életbeni problémák legyőzésének és a megvilágosodás elérésének legnagyobb akadálya, hogy az elmét nem tudták pontosan megfogalmazni. Ez megakadályozta az embereket abban, hogy felismerjék, kik is ők valójában, és hogyan válhatnának Igazsággá. Ez a meditáció úgy határozza meg az elme fogalmát, mint képek halmaza, amelyek a testben és elmében tárolódtak. Ezek a képek múltbéli tapasztalatok összességei, amelyeket a szem, orr, fül, száj és a test készített. Ezek a képek formálják gondolkodásunkat, korlátozzák látásmódunkat, befolyásolják, hogyan reagálunk és viselkedünk szokás szerint. Valójában azonban mi nem ezek vagyunk. Ezek az elmében tárolt képek tárolják az érzéseket, gondolatokat, valamint emberekhez, helyekhez és dolgokhoz való kötődéseket. Ezek teremtik az egyén képi világát. Ahogy gyakorlod ezt a meditációt, észre fogod venni, hogy elméd, ami tele volt múltbéli képekkel, tisztul, és szép lassan minden teher eltűnik. Szabadon fogsz élni. Ismerni fogod az Igazságot és azzá is fogsz válni, míg azelőtt csak hallani vagy olvasni lehetett az Igazságról. Tudni fogod a válaszokat az élet alapvető kérdéseire:

Ki vagyok? Honnan jövök? Hová megyek a halál után? Miért élek? Mi történik velem, ha meghalok?

Ahogy eltűnik a hamis elme és igazi bölcsesség lép be elmédbe, mindezekre a kérdésekre választ fogsz kapni. Ennek a meditációnak a módszerével megtisztíthatod elmédet. Ez egy vezetett, egyszerű, lépésekből álló módszer, amit bárki könnyedén követhet. Ennek a meditációnak 7 szintje van. Már csak az első szint után is tudni fogod, hogy az igazi elme belépett, és ez a megvilágosodás.

meditating people at guided meditation class