Rólunk

Üdvözlünk!

Azért vagyunk, hogy segítsünk neked végigmenni az úton.

Magyarországon 2012 óta elérhető ez a meditációs központ és módszer. Ezt a módszert a világon mindenhol önkéntesek adják tovább. Mi is önkéntesek vagyunk, olyan meditálók, akik már végighaladtak a folyamaton és annyira hálásak vagyunk, hogy szeretnénk valamit visszaadni abból, amit kaptunk. 

Jelenleg személyesen és online is elérhetőek vagyunk és vezetünk meditációs alkalmakat a ZOOM-videó alkalmazáson keresztül. Az ország és a világ bármely pontjáról csatlakozhattok és meditálhattok velünk magyarul, angolul, németül, koreaiul, olaszul, spanyolul, ahogyan csak szeretnétek! Mindenkit szeretettel várunk!

A magánszemélyeknek szóló egyéni és csoportos meditációs alkalmakon felül cégeknek training programokat, oktatási intézményeknek fakultatív képzéseket, ifjúsági-egyetemista és tanítói intézmények megkereséseire pedig akár személyes, akár online formában tartunk ismertető előadásokat az elme működéséről és vezetünk természetesen meditációs alkalmakat az igényelt formában, alkalomban és időtartamban.

Mi annak örülünk, ha Te is boldog leszel! 
online meditációs központ rólunk
online meditációs központ rólunk

Meditációs központok világszerte