meditáció hungary logó

Tanfolyam & árak

Köszönjük, hogy érdeklődsz. 😊

leveles elválasztó

Ez a meditációs módszer egy folyamat. Egy olyan folyamat, amely több szintből és módszerből áll. A teljes folyamaton végig haladva érhető el az elme végleges megtisztítása. Ez a módszer nem csak lenyugtatja az elmédet, teljesen megtisztítod azt, kivonva a negatív, hamis emlékgondolatokat.

Ahhoz, hogy megértsd és átlásd a folyamatot azt javasoljuk, hogy először vegyél részt egy ELŐADÁS ÉS PRÓBAMEDITÁCIÓN”. <- Itt vagy gomb a fejezet végén!

Miután ezen részt vettél, akkor már pontosan fogod tudni a részletes folyamatot.

Kérdésként általában felmerül, hogy mennyi ideig tart a tanfolyam. Erre nem lehet pontosan válaszolni. Ez a te szorgalmadtól és elmédtől függ.

A tanfolyam áraival kapcsolatban itt elöljáróban annyit tudunk elmondani, hogy mindenki a saját lehetőségeihez mérten fizet havi tagdíjat. Nem ugyanannyit fizet egy vállalkozó, egy menedzser, mint egy nyugdíjas, vagy diák, vagy gyermekeit egyedül nevelő anya, fogyatékkal élő … és így tovább. Az hogy neked mennyit kell majd fizetned, azt megbeszéled a segítővel a próbameditációd után, ha úgy döntesz, hogy ezt szeretnéd végezni.

Tehát először mindenképp próbáld ki, hogy minden részletes információ és tapasztalat birtokában tudj dönteni.

Köszönjük

leveles elválasztó

Szeretettel várunk a próbameditáción