meditáció hungary logó

Hogyan tudom irányítani a tudatalattit?

leveles elválasztó
tudatalatti

Írta: Claire Lee
Tudatosággal éljük az életet, és ennek alapján ítéljük meg a helyzeteket és személyeket.

 ? „Én inkább a napos, mint az esős napokat szeretem, de miért esik ma az eső?”

 ? „Nem akarok olyan emberrel lenni, aki így néz ki vagy úgy néz ki.”

 ? „Bezárva érzem magam, amikor egy szokatlan helyre megyek.”

 Éppen így használjuk tudatunkat ítélkezésre és megkülönböztetésre emberek és dolgok felett. És tévesen azt gondoljuk, hogy ilyennek születtünk, de ez nem igaz.  Tudod miért csináljuk ezt?  Tudatalattink miatt van, ami minden gondolatunk alapvető gyökere.  És a tudatalatti miatt az elménk annyira válogatós lett, mert általában meg akarjuk tartani és használni azokat az elméket, amelyeket szeretünk, de az elméket, amelyeket nem szeretünk, próbáljuk figyelmen kívül hagyni, és nem használni őket.

 Gondoljunk bele.

 Létezhet a fény, ha nincs sötétség?

 Létezhet-e nő, ha férfi nem létezik?

 Lehet-e a helyes, ha a rossz nem létezik?

 Honnan származik a tudatalatti?  A Te elmédből származik.  Igen.  Már tudod.  És születésed óta az agyadban tárolod, és miközben több és több élettapasztalatra teszel szert, halmozódik. Közülünk senki sem fogadhatja el 100% -ban azt, ami a fejünkben jár.  Például elfogadhatom az okos ént,  de a hülye ént nem.  El tudom fogadni a legjobb ént, de a legrosszabb ént nem.  El tudom fogadni az erős énemet, de a gyengét nem – ilyesmit.????

 Remélem, érthető, hogy nem csak azok az elmék kötődnek, amelyeket korábban meg akartunk szerezni és birtokolni, hanem azok az elmék is, amelyeket elutasítunk és azok is amelyek szemben állnak az igazsággal.  Ugyanaz.  Minél több elméje van az embernek, annál inkább boldogtalanná válik.  Kapzsi elménk szűk látókörű és önzőbb emberré tesz bennünket, de az elménk, amely nem akarja elfogadni a dolgokat, sok szomorúságot és kisebbrendűség érzést okoz.

 Ha irányítani akarod a tudatalattidat, meg kell tisztítanod az elmédet az összes kötődéstől, és meg kell találnod az igazi elmédet. ?? Az emberek a saját szemszögükből nézve jónak vagy rossznak ítélik a világot;  az emberi elme énközpontú, és folyamatosan változik az időknek és a környezetnek megfelelően.  De nincs semmi rendben az ember elméjében, mert minden, amit tud, csak az egyén tapasztalatán alapul, nem pedig a világ tapasztalatán. Emberi elmével ítélkezni jó és rossz felett, helytelen. Csak az, aki eltávolított minden elmét, képes belátni és különbséget tenni valós és valótlan, igazi vagy hamis felett. Az oka annak, hogy valaki szorongónak és boldogtalannak érzi magát az, hogy nincs igazság az elméjében.

 Ezenkívül, ha jobb és okosabb akarsz lenni, az fájdalmat fog okozni neked.  Mert ettől az elmétől úgy érezheted egyelőre kevéssé vagy értékes.  Egy ilyen összehasonlító elme azt érzi, hogy nem vagy elég jó.

 Szóval, javaslom a meditációt.  A meditáció segít szembenézni a gyenge, téves énnel.  És ez segít abban, hogy mentes legyél minden kötődéstől és ítélettől.  Ezenkívül a meditáció lehetővé teszi, hogy ne félj ezektől az elméktől.  Elnyerheted a szabadság-tudatod, és képes leszel elfogadni minden feltételt és körülményt, függetlenül attól, hogy mi történik veled.

 Mielőtt a meditációt gyakoroltam volna, sok fájdalmat és stresszt éreztem az életemben.  De meditáció után már hálás tudtam lenni a nehézségek és a megpróbáltatások miatt is.  Arra is rájöttem, hogy az erőm és a tehetségem az univerzum ajándéka, és nem magamért van, hanem azért, hogy másokért használjam őket. Ha ki tudod tisztítani az összes elmét, azt is amelyet nem akarsz, akkor jelentős szabadságot és felszabadulást fogsz kapni. Ez lesz a legnagyobb ajándék az életedben.  És végül találkozhatsz valódi éneddel, aki az elméd ura.

 A meditáció a leghihetetlenebb eszköz, amely segít pontosan megtudni, mi az elméd és hogyan működik az elméd.  Ezenkívül megtisztíthatod magad minden negatív gondolattól. Remélem, hogy az alábbi Youtube-klip segít megérteni még többet.  Köszönöm.

Hasonló cikkek

kisebbrendűség

Elég jó vagyok?

Rendben van-e… Rendben van-e, hogy mindig úgy érzem, mintha valahol lennem kéne, és valamit tennem kéne? Ezáltal arra ösztökélem magam, hogy jobban, gyorsabban, tökéletesebben és

Tovább olvasom »

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Próbameditáció