meditáció hungary logó

Hogyan szabaduljunk meg a túlgondolástól?

leveles elválasztó
tópart

?? Együnk, amikor itt az evés ideje, és menjünk aludni, amikor eljön az alvás ideje. Menjünk együtt a természet áramlatával. Hogy hangzik? Elég könnyűnek tűnik, nem igaz? 

De azok számára, akik túlgondolják a dolgokat, nem olyan könnyű. Amikor esznek, elkezdenek a tápanyagokról, árakról és kalóriákról gondolkodni, ezért elég nehézkessé válik eldönteni, mit egyenek, mivel túl sok szempontot kell figyelembe venniük. Mi a helyzet az alvással. Mivel nem tudják abbahagyni a gondolkodást, nem is alszanak könnyen. 

Nem csak az evésről és az alvásról van szó, hanem az élet minden területéről. Úgy kéne tudnunk túlgondolás nélkül végezni a dolgainkat, ahogyan folyik a víz vagy fúj a szél.

A fényes nappal sötétbe fordul az idő haladtával, de ez nem jelenti a fény végzetét. A falevelek idővel földre hullnak és elszáradnak, ahogy az évszak őszről télre vált, de ezt nem tartjuk szomorúnak. Ilyen a természet áramlata és az élet körforgása. ???

Mivel a világ élő, folyamatosan forgásban van a természet áramlata szerint. Minden folyamatosan átalakul az idő haladtával. És mindezt az eredeti alap irányítja, ami nem anyagi. Az eredeti alap szemszögéből nincs jó vagy rossz, ezért nekünk sem kell megkülönböztetnünk a jót vagy rosszat. 

Mióta csak megszülettünk, koncepciókkal tömjük tele az agyunkat tudatosan és tudattalanul is. Ezért veszítettük el az eredeti természetünket. Elkezdtük megkülönböztetni a jót és a rosszat. Végül az eredeti természetünket elfedték az emberi koncepciók, és eljutottunk odáig, hogy már nem élünk egyszerű életet.

Például amikor ideje van elköltöznünk, az elme azt mondja: ?még nincs itt az ideje?. Amikor ideje van dolgozni, az elme azt mondja: ?most nem akarok dolgozni?. Amikor helyes döntést kell hoznunk, hajlamosak vagyunk azon vívódni, hogy mi a helyes döntés. ??????????

A lejobb megoldás az, hogy megszabadulsz az összes koncepciótól, és rátalálsz az igazi természetedre. Lehetsz visszahúzódó vagy társasági, barátságos vagy sem, vezető egyéniség vagy nem az, amikor rátalálsz eredeti természetedre, a legjobb jön ki belőled. Bármit csinálsz, eredményes leszel. Az életed könnyű lesz és sikeres.

A meditáció után már nem aggaszt az sem, ha valami nem a terveid szerint alakul. Szeretni fogod magad, mert feladtad az ideális énedről alkotott koncepciód, ami nem valóság. Így tudod megtalálni a számodra legszebbet.

Szabadulj meg a koncepcióktól, és találd meg igazi természeted, hogy ideális életed legyen. ?

Hadd osszak meg egy ide vonatkozó idézetet:

?Az emberek próbálják megjavítani és megváltoztatni az egyetemes rendet, de minden alkalommal, amikor ezt teszik, csapásokkal és szenvedéssel szembesülnek.? Woo Myung

Megtekinthető minderről egy videó lentebb ? ? ? Köszönöm ?

Hasonló cikkek

kisebbrendűség

Elég jó vagyok?

Rendben van-e… Rendben van-e, hogy mindig úgy érzem, mintha valahol lennem kéne, és valamit tennem kéne? Ezáltal arra ösztökélem magam, hogy jobban, gyorsabban, tökéletesebben és

Tovább olvasom »

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Próbameditáció