Budapest Meditáció

A hely, ami igazán felszabadít

“Az ember elméje illúziós képekből áll. Következésképpen, amikor eldobja ezeket a képeket, meg fogja ismerni az Igazságot olyan mértékében, amilyen mértékben megszabadult az illúzós képektől. Ez a megvilágosodás. ”
Woo Myung

Az ember az egyéni, énközpontú elmevilágában él. Mivel a saját egyéni elmevilágában él, nem érti a világot. Ez az egyéni elmevilág tele van fájdalommal, teherrel, stresszel, kérdésekkel és kétséggel. Ez egy illúziós elmevilág. Azonban, ha ezt az elmevilágot, ezt az illúziós képi világot kivonjuk, akkor csak a tiszta, igazi elme marad. Az eredeti elme, amelyben nincs aggodalom. Mivel nincs aggodalom, ezért boldog. Ki ne akarná hát csinálni ezt a meditációt?!

Elmém előtte-utána

 

Negatív elme
Szorongás
Ítélkezés
Önzés
Depresszió

 

Pozitív elme
Nyugalom
Elfogadás
Együttérzés
Boldogság

A kivonás meditáció a megoldás

A negatív elme kivonásának módszere egy 7-szintből álló folyamat, amelynek segítségével visszatekintesz önmagadra. A meditáció során tágítod tudatosságodat azáltal, hogy kivonod leélt életed negatív képeit, tested képeit és szokásaidat. Ekkor a tudatosság kitágul. A tudatosság tágulásával nagyobb szemszögből ismerheted meg önmagad és a világot. Rá fogsz találni a benned rejlő igazi boldogságra.

A meditációs folyamat 3 egyszerű lépésből áll

 • Előhívni

  Előhívni az emlékgondolatokat és képeket az elmémből.

 • Visszatekinteni

  Az önmagamra való visszatekintés által egy nagyobb nézőpontból ismerhetem meg önmagam.

 • Kivonni

  Ahogy kiüríted elmédet a kivonás módszerével, elméd és tested is könnyebb lesz. Megtalálod az igazi boldogságot önmagadban.

Teljes szabadság!

Egyszerű meditáció mindenkinek

Az elfojtás, elemzés vagy az elméhez való hozzáadás nem gyógyír a stresszre vagy a fájdalomra, és még igazi megvilágosodáshoz sem vezet. Ha azonban a múltbéli tapasztalatokat és gondolatmintákat kivonjuk, elérhető az ezen terhektől való megszabadulás, és az eredeti univerzumi elme feltárulkozik.

Rendszeres meditációval életed minden területén sikeres, kiegyensúlyozott és örömteli lehetsz. A köztudatban elterjedt hiedelmek ellenére a meditáció a stresszoldás és mindfullness elérésén túl, életünk számos területére is hatással van:

 • eltűnik a zűrzavar az elmédből
 • javul az egészséged
 • hatékonyságod sokszorosára nő
 • magabiztos leszel
 • eltűnik a kimerültség
 • megszabadulsz betegségeidtől

 

A Budapest Meditáció módszerének gyakorlása számos pozitív hatással járt meditálóink életére. Néhány tapasztalat a budapesti központunk tagjaitól:

„Kiegyensúlyozottabb vagyok, mint valaha voltam”

„Jobban alszom, mint régebben”

„Túl tudtam lépni egy szakítás fájdalmas időszakán.”

„A félelem elmúlt.”

„Eltűnt a szorongó énem.”

„Már nem stresszelek.”

„Leszoktam az energiaitalról”

…és még sorolhatnánk… 😊

Kérdéseid vannak magaddal, az életeddel vagy a világgal kapcsolatban? Itt minden kérdésedre választ találsz rövid, egy perces videók formájában, mint például ez itt:

A budapesti meditációs központon túl, ország és világszerte is számos szerencsés tagunk tapasztalta már meg meditációs foglalkozásaink felemelő erejét. Központjaink a világban nonprofit egyesületi formában minden földrészen jelen vannak:

 

Jelentkezz online ismertetőre vagy egyéni próba meditációra, hogy megtapasztald mennyire fontos az elme tisztítása.

Gyere, meditáljunk együtt!

Online ismertető