fbpx

Tapasztalatok

Teljesen megváltozott az életem.

Valóban újjászülettem. Minden, ami miatt aggódtam, szorongtam, vagy nem tudtam elfogadni, az mind eltűnt, hiszen mint csak illúzió volt az elmémben. Kiszabadultam az elmém börtönéből és felszabadulva élem az életemet, az igazi világon.
Mi a célja és értelme az életemnek? Mi lesz velünk, ha meghalunk? Minden kérdésemre választ kaptam.

Most már csak abban bízom, és azon igyekszem, hogy minél több ember érje el a beteljesedést és éljünk együtt, boldogan, egymásért!

Linda / 37 éves / segítő

Életem egy nehezebb szakaszában talált rám ez a meditáció. Elsődleges célom az elmém megnyugtatása volt, de azóta rájöttem, hogy sokkal többről van szó. Amióta elkezdtem a kivonás meditációt, sokkal jobban érzem magam mind fizikailag, mind mentálisan. Szinte mindig vidám vagyok, sokkal több az energiám és az alvásigényem is csökkent. Most már sokkal jobban látom önmagam és könnyebben elfogadom mások véleményét.
A módszernek hála egészségem is sokat javult, koleszterinszintem helyreállt.

Munkahelyemen is pozitív változások történtek a rendszeres meditációnak köszönhetően.

Örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre, és elindulhattam ezen az úton.

Laci / 33 éves / meditáló

Azért kezdtem el a meditációt, mert szorongó és stresszes voltam. Nagy szerencsémre rátaláltam erre a meditációra, ami nagyon rövid idő alatt változást hozott. Miközben a folyamatban voltam, már éreztem, hogy sokkal könnyedebb vagyok, nyugodtabb, magabiztosabb és a szorongás is eltűnt. Így igazán nagyon boldog életet tudok élni mindenféle aggodalom nélkül. Nagyon-nagyon hálás vagyok ennek a módszernek.Gábor / 33 éves / meditáló

Másfél évvel ezelőtt kezdtem el tanulni, gyakorolni ezt a módszert. Már rövid idő után változásokat tapasztaltam magamon és ezt környezetem is észrevette. Mára sikerült elhagynom valósnak gondolt, a bizonytalan anyagi helyzeten és szerelmen rágódó énemet. Anna lányom (7 éves): “Anya! Olyan békés, boldog és türelmes vagy! Meditáltál?” Kiegyensúlyozott és boldog vagyok, és ezt kívánom mindenkinek.

Ági / x éves / meditáló

Szinte egész életemben stresszeltem, reggeltől estig, sőt még éjszaka is. Ettől pedig sokszor rossz kedvem volt, és nem volt kedvem soha semmihez. Frusztrált voltam. Sok mindent kipróbáltam, hogy megszűnjön ez a zavaró érzés az életemből; az energiagyógyászattól kezdve a különböző spirituális technikákon keresztül mindent. Kisebb eredmények ugyan születtek, egyes dolgok működtek rövid távon, de teljesen soha sem tűnt el a probléma… Már nagyon elegem volt, kilátástalannak tűnt az életem, mert nem találtam semmire sem a megoldást.

Ekkor rátaláltam erre a meditációra… és elkezdődött valami változás… Először csak kisebb javulások történtek a közérzetemben, majd egyre jobban lettem. Mivel a stressz szinte teljesen eltűnt, a rosszkedv is eltűnt, sokkal többet tudok mosolyogni! Hálás vagyok…Anikó / 44 éves / meditáló

Anya már nem kiabál velem.

Viki lánya, Bogi (12 éves)
Viki / 45 éves / meditáló