A módszer

Eddig az okozta az embereknek a legnagyobb akadályt a nehézségeiken való felülkerekedésben, hogy az elmét eddig senki sem tudta pontosan meghatározni.

Ez a módszer tisztán és érthetően mondja el, hogyan tudjuk ezt az elmét teljesen megtisztítani .

Az ember, mint minden dolog, a világra született, elméje azonban nem az igazi világon él, hanem saját, egyéni, hamis elmevilágot alkotott és abban él.

Mivel ez a hamis, illúziós elmevilág átfedésben van az igazi világgal, ezért az ember tévesen azt gondolja, hogy az igazi világon él.

Ezzel a módszerrel felszabadulunk a hamis elmétől és a bennünk lévő igazi elmét megtaláljuk. A tanulás folyamán tisztán felismerjük, hogy az eredeti, igazi elme bennünk van.

A hamis elmét teljesen kitisztítva fel tudjuk ismerni, hogy az igazi világ is bennünk, az emberben van.

Az emberi elme

Az emberi test úgy működik, mint egy automata fényképezőgép. Szemünkkel, orrunkkal, fülünkkel, szánkkal, egész testünkkel születésünktől kezdve képeket készítettünk a világról és a körülöttünk zajló eseményekről, gyerekkortól mostanáig, és ezeket a képeket elraktároztuk az elménkben, ezért valójában nem az igazi világon élünk, hanem ezekben a képekben.

Az emberi elme a képek elméje. Mivel ezek a képek hamisak, illúziósak, ezért ez idáig az ember hamis gondolatokkal, hamis tetteket téve, a hamis világban élt.

Már megváltozott a világ.
Az igazságról eddig csak beszéltek, mostmár az igazsággá válás korszaka van. Ezzel a módszerrel megszabadulunk a hamis elmétől. Ahogy a meditáló halad szintről szintre, úgy jönnek a felismerések, természetesen és belülről, olyan mértékben, amennyire nő a tudatosság.

Amikor felismerjük hogy az igazi elme és az igazi világ bennünk van, az az emberi beteljesedés. Így mindig boldognak lehet lenni. Felismerjük, hogy minden válasz bennünk van. Ez a bölcsesség.

Honnan származik a módszer?

Ázsiából, Dél-Koreából származik. Mindenki számára könnyen követhető meditáció, korosztálytól függetlenül.

1996-ban indult, miután egy Woo Myung nevű férfi elérte a teljes megvilágosodást. Ettől kezdve az elmúlt két évtizedben fejlesztette és tökéletesítette a módszert, hogy mások is elérhessék az emberi beteljesedést.

Az évek alatt a módszer fejlődött és 2012-től számítva mostanáig már több ezer ember végezve ezt a módszert teljessé vált és ez a szám folyamatosan növekszik.

A tanító biztosítja a módszert, mint egy útmutatót a meditációs központoknak szerte a világban, de a központok tőle függetlenül, önállóan működnek. Ez a módszer az emberek segítőkészsége által terjed a világban. Saját pozitív változásuk miatt, teljes szívükből dolgoznak azon, hogy megosszák ezt a legfontosabb üzenetet a világgal.