fbpx

Vond ki elmédet

Negatív elme
Szorongás
Ítélkezés
Önzés
Depresszió

Tedd jobbá életed

Pozitív elme
Lelki béke
Elfogadás
Együttérzés
Boldogság
Elmém

A kivonás módszere lehetővé teszi számodra, hogy elengedd az elmédben lévő gátak és terhek forrásait. Ahogy kiüríted elmédből a felgyülemlett gondolatokat, észre fogod venni, hogy nyitottabb vagy a világ felé, ami körbevesz. így képes leszel arra is, hogy a lehető legjobb életet éld, tele energiával, kreativitással és bölcsességgel az élet kihívásai előtt.

A kivonás meditáció a megoldás

A negatív elme kivonásának módszere egy 7-szintből álló folyamat, amelynek segítségével visszatekintesz önmagadra. Tágítod tudatosságodat azáltal, hogy kivonod leélt életed negatív képeit, tested képeit és szokásaidat. Ekkor a tudatosság kitágul. A tudatosság tágulásával nagyobb szemszögből ismerheted meg önmagad és a világot. Rá fogsz találni a benned rejlő igazi boldogságra.

3 egyszerű lépés

  • 01Előhívni

    Előhívni az emlékgondolatokat és képeket az elmémből.

  • 02Visszatekinteni

    Az önmagamra való visszatekintés által egy nagyobb nézőpontból ismerhetem meg önmagam.

  • 03Kivonni

    Ahogy kiüríted elmédet a kivonás módszerével, elméd és tested is könnyebb lesz. Megtalálod az igazi boldogságot önmagadban.

Teljes szabadság!

Egyszerű meditáció mindenkinek

Az elfojtás, elemzés vagy az elméhez való hozzáadás nem gyógyír a stresszre vagy a fájdalomra, és még igazi megvilágosodáshoz sem vezet. Ha azonban a múltbéli tapasztalatokat és gondolatmintákat kivonjuk, elérhető az ezen terhektől való megszabadulás, és az eredeti univerzumi elme feltárulkozik.